Next Interior | Next Exterior

Because class never goes out of style

Tarieven en mogelijkheden Exterior PDF Afdrukken E-mail

Je hebt interesse in het professionele advies van een stiliste bij de inrichting van jouw tuin. Ik zet graag even voor je op een rijtje wat ik voor je kan betekenen. Zo weet je precies wat je van mij kunt verwachten.
Het veranderen van je tuin brengt belangrijke beslissingen met zich mee. Je zult in deze verbouwingsperiode keuzes maken omtrent materialen, kleuren en natuurlijk ook over kosten.

Voor elk budget een advies
Alvorens aan een tuinverandering te beginnen is het van belang een gedegen budget vast te stellen. Met andere woorden; wat kun je maximaal besteden. Ik kan op basis van jouw budget je een passend, creatief en verrassend voorstel doen!

Spreekuur
Tijdens het spreekuur kan ik je van advies voorzien over de kleine klussen in de tuin. Tevens kunnen plannen besproken worden voor een kleine beurs.
Alvorens je een afspraak met mij maakt, stuur je mij foto’s en schetsen van de tuin- situatie. Vervolgens spreken we op een nader te bepalen locatie af, alwaar jouw wensen en budget worden bekeken. Zo kan ik je voorzien van een gedegen lichtadvies of nieuwe ideeën omtrent beplanting en indeling. Waar het nodig is, krijg je documentatie of schetsen mee die bij de veranderingen goed van pas kunnen komen.
De kosten van het spreekuur zijn 125 euro.

Intake
Je kunt mij uiteraard ook laten meedenken over jouw verbouwing, verhuizing (wat moet wel/niet mee naar de nieuwe tuin) of restyling (het combineren van bestaande met nieuwe tuinonderdelen). Je kunt daarvoor een afspraak maken met mij, zodat ik jouw wensen kan uitwerken. Je stuurt mij vooraf alle relevante informatie van jouw huis, zoals foto’s en een plattegrond. Je wensen worden in een uitgebreid gesprek met mij besproken. Op deze wijze leer ik jouw tuinideeën goed kennen. Naar aanleiding van het gesprek zal er samen met jou een schets van jouw plannen worden gemaakt. Zo kun je met nieuwe inspiratie en vakkundige hulp heel gericht en doeltreffend aan jouw plan beginnen.
Deze ideale opstap naar een succesvolle inrichting van jouw tuin kost je 350 euro.

Basis Tuinadvies
Bij deze mogelijkheid van advies kom ik bij je op bezoek. De hierboven genoemde zaken komen tevens in dit twee uur durende gesprek aan de orde. Jouw persoonlijke wensen en sfeerbeelden worden geïnventariseerd. Ik zal na ongeveer twee weken bij je terugkomen met een advies op maat. Aan de hand van een zogenaamd ‘Moodboard’ krijg je een visuele weergave van verschillende materialen, bestrating, kleuren en verlichting die het beste bij jou en jouw tuinsituatie passen. Ik trek voor dit advies in totaal acht uur uit (twee uur intakegesprek, vier uur materiaal uitzoeken en samenstellen en twee uur presenteren).
Voor dit basis tuinadvies betaal je 650 euro.

Uitgebreid tuinadvies
In het uitgebreide tuinadvies komt al het voornoemde aan de orde. Je krijgt tevens een uitgebreide ontwerptekening waarop de tuin is ingedeeld, aangevuld met een bestratings- en beplantingsplan. Ik zal voor het geheel zestien uur inplannen (twee uur intake, vier uur materiaal uitzoeken en samenstellen, acht uur tekenwerk, twee uur presenteren). Uiteraard geef ik je praktische tips over plaatsen waar je de benodigde materialen en producten kunt verkrijgen.
Je betaalt voor het uitgebreide tuinadvies 1.250 euro.

Aankoopadvies
Uiteraard kan ik je ook helpen bij het aankopen van diverse materialen en producten. Ik beschik over de juiste contacten bij importeurs, fabrikanten en winkels. Vaak kan ik interessante aankoopprijzen voor je bedingen.
Je betaalt voor het aankoopadvies 100 euro per uur.

Reiskosten en Reistijd
Als ik je thuis kom bezoeken, zal voor de eerste 25 kilometer vanaf Amsterdam geen reistijd of reiskosten in rekening worden gebracht. Voor elke kilometer hierboven zal 1 euro worden gerekend.

Al deze prijzen zijn inclusief BTW


Afspraak maken
Enthousiast geworden? Stuur mij dan een e-mail om jouw specifieke wensen kenbaar te maken, zodat ik contact met je kan opnemen.